Επίθεση του σωματείου «Ιπποκράτης» για την κατάσταση στην υγεία

Μιλά για «κομματική καταγραφή» προβλημάτων

Επανέρχεται με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση το σωματείο «Ιπποκράτης», για την κατάσταση στο Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα και εξαπολύει πυρά για κομματική καταγραφή των προβλημάτων στον χώρο της υγείας, τονίζοντας:

 «Σε ότι αφορά τον Κον Μόσχο και συγκεκριμένα την “αποτύπωση” που προσπαθεί να κάνει για την κατάσταση των Νοσοκομείων της περιοχής μας, με το ΠΠΝΡ, σήμερα με τον «Άγιο Ανδρέα» και ίσως να έπεται συνέχεια και για άλλα, μια αποτύπωση που μάλλον είναι σε εντεταλμένη κατεύθυνση με πασιφανή την κομματική προσέγγιση και χροιά, διαπιστώνουμε:

Ότι προσπαθεί άκομψα να θίξει κάποια πράγματα, η αν το θέλετε να εκφράσει άποψη για κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα δυστυχώς να διαστρεβλώνει κάποια πράγματα και να δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις, παρ΄ ότι θα έπρεπε λόγω της ελλιπούς πληροφόρησής του να είναι πιο συγκρατημένος.

Δεδομένου πως σε ότι μας αφορά 
– Ουδέποτε εμείς οι Συνδικαλιστές στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, διαμαρτυρηθήκαμε για μετακινήσεις οδηγών προς το Νοσοκομείο μας, γιατί απλούστατα, όχι μόνον δεν έγιναν, αλλά απεναντίας δυστυχώς ούτε λύθηκε το πρόβλημα που καταγγέλλαμε και που συνεχίζουμε να καταγγέλλουμε.

 Οι Συνδικαλιστές του Αγίου Ανδρέα  δεν διαμαρτύρονται μόνον για τις ελλείψεις οδηγών και τις καθυστερήσεις στην σίτιση των Ασθενών, διαμαρτύρονται για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και αυτό το γνωρίζουν άπαντες και απορούμε πώς διαφεύγει από τον προαναφερόμενο. Διαμαρτύρονται και μάλιστα αρκετά συχνά για το Κτιριακό,τις ελλείψεις Ιατρών, Προσωπικού, Υλικών κλπ και όχι μόνον.

-Οι Συνδικαλιστές του Αγίου Ανδρέα ουδέποτε σιώπησαν απέναντι στους εκάστοτε κυβερνώντες στον χώρο της Υγείας και όχι μόνον, πολύ δε περισσότερο ούτε απέναντι στον Άδωνη, ούτε στον Λοβέρδο. ..ούτε σε κανέναν.

Συνεπώς ο προαναφερόμενος αυτός Κύριος που ξαφνικά μας προέκυψε λαλίστατος, αν δεν έχει πλήρη γνώση και άποψη, η την έχει επιλεκτικά να σταματήσει να δημιουργεί εντυπώσεις, να σταματήσει να διαστρεβλώνει τα πράγματα και βεβαίως να σταματήσει να μας συκοφαντεί.

Η υποτιθέμενη “καλοπροαίρετη” κάθε βδομάδα για τα κακώς κείμενα στον χώρο της Υγείας και οι λασπερές αιχμές του έγιναν αντιληπτές. Καιρός λοιπόν να τις σταματήσει γιατί δεν βοηθά σε τίποτε κανέναν, πολύ δε περισσότερο ούτε τους Διοικούντες που προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να υπερασπιστεί». 

ΣΧΟΛΙΑ