Hot dog με κασέρι

Τα ψήνουμε στον φούρνο για λίγα λεπτά έως ότου λιώσει το κασέρι

Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 6 λουκάνικα με πάπρικα
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 6 ψωμάκια hot dog
  • 2 κουτ. σούπας κέτσαπ
  • 100 γρ. κασέρι, τριμμένο

Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο με το σκόρδο σε μπολάκι. Ψήνουμε τα λουκάνικα για 5΄ σε αντικολλητικό τηγάνι ή μέχρι να ψηθούν μέχρι μέσα.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα αλείφουμε από τη μία πλευρά με το σκορδοβούτυρο και από την άλλη με τη μουστάρδα.

Βάζουμε μέσα τα ψημένα λουκάνικα, περιχύνουμε από πάνω με την κέτσαπ και πασπαλίζουμε με το κασέρι.

Τα ψήνουμε στον φούρνο για λίγα λεπτά έως ότου λιώσει το κασέρι και σερβίρουμε αμέσως.

ΣΧΟΛΙΑ