Ψητά μήλα

Αρωματικά με κανέλα

Υλικά

  • 4 μήλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή
  • 4 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. τριμμένη κανέλα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.

Πλύντε τα μήλα, κόψτε το «καπάκι» τους και αφαιρέστε την ψίχα τους, όχι όμως εντελώς.

Γεμίστε κάθε μήλο με 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.

Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και γαρνίρετε με κανέλα.

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει και τα μήλα να μαλακώσουνε.

ΣΧΟΛΙΑ