Σολομός με σάλτσα καστανής ζάχαρης

Εύκολη και γρήγορη πρόταση για ελαφρύ βραδινό

Υλικά

  • 1/4 φ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 4 φιλέτα σολομού
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σολομού και τοποθετήστε στο ταψί.

Ανακατέψτε τη μουστάρδα με τη ζάχαρη σε ένα μπολ και απλώστε ομοιόμορφα στα φιλέτα σολομού.

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ