Σαλάτα ταμπουλέ με κινόα, μήλα και καρύδια

Αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 30 λεπτά

Υλικά

  • 300γρ. κινόα βρασμένη
  • 2 μήλα κόκκινα με τη φλούδα, κομμένα σε μικρούς κύβους και περασμένα με λίγο λεμόνι
  • 2 αγγουράκια μικρά, κομμένα σε μικρούς κύβους
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα, κομμένα σε λεπτές λοξές φέτες
  • ¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ¼ ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 150γρ. καρύδια σπασμένα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
  • 3 κουτ. σούπας ξίδι παλαιωμένο
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • ροζ πιπέρι χοντροαλεσμένο, για το σερβίρισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, τα ανακατεύετε και αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 30 λεπτά, για να ενωθούν όλα τα αρώματα.
Σερβίρετε τη σαλάτα πασπαλισμένη με ροζ πιπέρι.

ΣΧΟΛΙΑ