Πώς να κάνετε σπιτικό φυστικοβούτυρο

Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φιστίκια ψημένα
  • 1-2 κ. σ. μέλι ή ζάχαρη
  • Επιπλέον αλάτι για τη γεύση, προαιρετικά

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα φιστίκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Βήμα 2
Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 4- 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και το αλάτι και συνεχίστε το χτύπημα.
Βήμα 4
Τοποθετήστε σε ένα βάζο και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου αν το καταναλώσετε άμεσα. Διαφορετικά στο ψυγείο.

ΣΧΟΛΙΑ