Πίτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο

Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.

ΣΧΟΛΙΑ