Μπιφτέκια σολομού

Υλικά
420 γρ. σολομό
2 αβγά
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
3 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ξεκοκαλίστε το σολομό και ψιλοκόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά και προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το μαύρο πιπέρι.
Βήμα 3
Ανακατέψτε καλά και πλάστε σε μπιφτέκια.
Βήμα 4
Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τα μπιφτέκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.

ΣΧΟΛΙΑ