Δροσερή σαλάτα με καρπούζι και φέτα

Υλικά

  • 1/2 καρπούζι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 2 κ. σ. φρέσκο δυόσμο
  • 2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε το καρπούζι σε κύβους.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αγγούρι με τη φέτα, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
Προσθέστε το καρπούζι στο μείγμα με τη φέτα και ανακατέψτε καλά και προσεκτικά, ώστε να μην διαλύσετε τους κύβους καρπουζιού.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με λίγο δυόσμο ακόμη, καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει όσο περισσότερο γίνεται πριν σερβίρετε.

ΣΧΟΛΙΑ