Αβγοσαλάτα με αβοκάντο και ντομάτα

Σερβίρετε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού λίγη πράσινη σαλάτα

Υλικά

  • 4 Αβγά βρασμένα σφιχτά
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • αλάτι, πιπέρι
  • μαρούλι ή γαλλική σαλάτα
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • λίγο chive ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

  • 4 φέτες ψωμί
  • λίγο βούτυρο

Διαδικασία

Καθαρίζετε τα αβγά και τα κόβετε σε κυβάκια. Καθαρίζετε το αβοκάντο, το ραντίζετε με το χυμό από το λεμόνι και το κόβετε σε φέτες.

Ανακατεύετε το αβγό με το αβοκάντο και την ντομάτα σε ένα μπολ. Αλατίζετε και πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο.

Λιώνετε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και ψήνετε τις φέτες των ψωμιών και από τις δύο πλευρές.

Σερβίρετε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού λίγη πράσινη σαλάτα και μοιράζετε από πάνω την αβγοσαλάτα.

ΣΧΟΛΙΑ