Μοντέλο καταγγέλλει ότι της πρόσφεραν 60.000 ευρώ για να αποπλανήσει τον Τζόκοβιτς

To ποσό των 60.000 ευρώ και ένα ταξίδι έταξαν στη Σέρβα καλλονή Ναταλία Σκέκιτς, προκειμένου να αποπλανήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να καταγράψει σε video την ερωτική επαφή τους, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Svet & Scandal».

Όπως σημειώνει η Σκέκιτς ένας άνδρας την πλησίασε και της ζήτησε να κάνει κακό στην εικόνα του Νόβακ Τζόκοβιτς την ημέρα που εκείνος γιόρταζε στο Βελιγράδι το μοναδικό ρεκόρ των 311 εβδομάδων στο Νο1.

«Είναι αλήθεια ότι ένας άνδρας ήρθε σε επαφή μαζί του», σημειώσε η Ναταλία και συνέχισε: «Τον ξέρω από άλλη πόλη και τον θεωρούσα σοβαρό. Δέχτηκα να μιλήσω μαζί του γιατί μου είπε ότι είναι κάτι σημαντικό που με αφορά. Μου ζήτησε να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς.

Γέλασα και ήλπιζα πως θα είναι αστείο. Ο άνδρας όμως μιλούσα σοβαρά. Ένιωσα προσβεβλημένη και ταπεινωμένη. Ελπίζω να μην βρήκε κοπέλα να το κάνει. Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για την χώρα».

Υπενθυμίζεται πως ο νούμερο ένα τενίστας είναι παντρεμένος με την Γέλενα Ρίστιτς από το 2014 ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Η Γέλενα μάλιστα είναι διευθύντρια του Ιδρύματος Novak, που αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρά παιδιά στη Σερβία και προσφέρει υποτροφίες για να υποστηρίξει παιδιά μη προνομιούχα να έχουν καλύτερη ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ