Φωτιά στο ξενοδοχείο Λόγγος Μπήτς-Σώοι οι ένοικοι-Αγωνία μέχρι την εκκένωση (VIDΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σβήστηκε η φωτιά –

Κατασβέστηκε μετά από προσπάθεια μίας και πλέον ώρας  η φωτιά που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Λόγγος Μπήτς. Αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος στο εσωτερικό του κτιρίου για τον εντοπισμό πιθανόν εγκλωβισμένων.

koggos2Νεότερη Ενημέρωση 21.48′

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία καταγραφής των απεγκλωβισμένων ενώ πολλά άτομα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Σύμφωνα με νεότερες αναφορές η φωτιά τέθηκε πριν από λίγο υπό πλήρη έλεγχο αλλά δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί κατά πόσο μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχουν εγκλωβισμένοι

ΦΩΤΟ & VIDEO ΑΡΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Νεότερη Ενημέρωση 21.24′

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr από τη φωτιά υπάρχουν πολλοί τραυματίες με αναπνευστικά προβλήματα και εγκλωβισμένοι. Στο σημείο έχει φτάσει όλη η δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9.00 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Λόγγος Μπητς στο Λόγγο του Αιγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην πυροσβεστική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός ενώ επιτόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής ενώ στο σημείο σπεύδουν και άλλα πυροσβεστικά οχήματα.

Μέχρι στιγμής  δεν υπάρχουν πληροφορίες παραμένει άγνωστο τι γίνεται με τους ενοίκους

ΣΧΟΛΙΑ