Πάτρα:Τσακώθηκε με τη μητέρα του και της έκαψε το αυτοκίνητο-Ζημιές σε άλλα δύο (ΝΕΟ)

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός άνδρας (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Νεότερη ενημέρωση 10.09΄, 2/6/2017

Ο άγριος τσακωμός με τη μητέρα του, φαίνεται ότι οδήγησε τον 18χρονο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της, χθες το απόγευμα στην Νόρμαν, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές από τη φωτιά και άλλα δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός καυγάδισε με τη μητέρα του καθώς αυτή δεν του έδινε τα χρήματα με ζητούσε, με αποτέλεσμα αυτός, σε κατάσταση αμόκ, να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου, να ρίξει μέσα εύφλεκτο υλικό και να του βάλει φωτιά.

Ο νεαρός συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρώτη ενημέρωση 17.21΄, 1/6/2017

hfhdd

Πανικός επικράτησε πριν απο λίγη στην συμβολή των οδών Νόρμαν και Κωνσταντινουπόλεως όταν ΙΧ αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

jjuh

Η φωτιά επεκτάθηκε και σε ακόμα δύο αυτοκίνητα τα οποία ηταν σταθμευμένα στο ίδιο σημειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να έβαλε τη φωτιά, στο όχημα που οδηγούσε.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να τσακώθηκε με συγγενικό του πρόσωπο και ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό μάλλον ζιπέλαιο έβαλε φωτιά στο όχημα του.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικης υπηρεσίας, άνδρες της οποίας κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά μετά απο περίπου είκοσι λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ