Πάτρα:Έληξε η κατάληψη στα γραφεία της “Ελληνικής Λύσης”-Λιποθύμησε ένα άτομο pic & vid

Στο παράρτημα του Πανεπιστημίου μετακινήθηκαν οι καταληψίες

νεότερη ενημέρωση 20.40΄

Απαχώρησαν πριν λίγο οι καταληψίες των γραφείων του πολιτευτή της “Ελληνικής Λύσης” Νικολόπουλου και παραμένουν στο παράρτημα του Πανεπιστημίου επί της οδού Κορίνθου.

νεότερη ενημέρωση 20.20΄

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου όπου ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου που αποκαλούνται “μαυροκόκκινοι πολιτοφύλακες” εξακολουθούν να πραγματοποιούν κατάληψη στα γραφεία του πολιτευτή της “Ελληνικής Λύσης” Νικολόπουλου, ο πατέρας του οπίου λιποθύμισε και χρειάστηκε να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ΕΛ.ΑΣ. για λόγους ασφαλείας απαγόρευσε την κίνηση των οχημάτων προς το κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

πρώτη ανάρτηση 18.50΄

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία στο κέντρο της Πάτρας καθώς ομάδα νεαρών, ορισμένοι εκ των οποίων κρατούν ρόπαλα και φορούν κουκούλες, πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το γραφείο του πολιτευτή Αχαΐας με το κόμμα “Ελλήνων Λύσις” του Κ. Βελόπουλου.

1-26

Μία μέρα μετά από την “επιδρομή” αγνώστων νεαρών, οι οποίοι έριξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του πολιτευτή Αχαΐας στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, επανήλθαν περίπου δεκαπέντε άτομα, τα οποία ανάρτησαν το πανό τους στην είσοδο της πολυκατοικίας.

ΣΧΟΛΙΑ