Πάτρα: Αφησε όλα της τα κοσμήματα σε σακούλα έξω από το σπίτι για να “αφεθεί ελεύθερη” η κόρη της

Αλλο έναν θύμα απατεώνων με «μαϊμού» τροχαίο 63χρονη

Δεν έχουν τελειωμό οι πολίτες που πέφτουν θύματα απατεώνων με το πρόσχημα “μαϊμού” θανατηφόρων τροχαίων που δήθεν έχουν προκαλέσει τα παιδιά τους, αποσπώντας τους έτσι χρήματα και κοσμήματα.

Τελευταίο θύμα τους στην Πάτρα μία 63χρονη, η οποία αφού πίστεψε ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και κρατείται στην αστυνομία, πείστηκε να βάλει σε μία πλαστική σακούλα όλα της τα χρυσαφικά και να αφήσει έξω από το σπίτι της, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη.

Οι άγνωστοι απατεώνες αφού άρπαξα τη σακούλα με τα κοσμήματα τράπηκαν σε φυγή, ενώ όταν η γυναίκα κατάλαβε την απάτη ήταν ήδη αργά.

Η 63χρονη κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι τηλεφώνησαν σε 63χρονη, στην οποία προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και κρατείται την έπεισαν να βάλει όλα τα κοσμήματα της σε μια σακούλα και να τα αφήσει έξω από την οικία της, λέγοντάς της ότι έτσι θα αφεθεί ελεύθερη.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν την σακούλα με τα κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ