Πάτρα: Οργή από τη Δημοτική Αρχή για Καραμανλή – Έτοιμη για κινητοποιήσεις (AUDIO)

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την έντονη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής , προκάλεσε η “διαρροή” της πρότασης Καραμανλή για την άφιξη του τρένου στην Πάτρα. Η δημοσιοποίηση του σχεδίου στο ypodomes.com, σύμφωνα με το οποίο δεν προβλέπεται υπόγεια διέλευση από το Ρίον στην Πάτρα, σηματοδότησε όπως αναμενόταν την πρόκληση νέου κύκλου αντιπαράθεσης και επαναπροσδιορισμού των κινήσεων από την Μαιζώνος.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο αντιδήμαρχος έργων Χρ. Κορδάς, επεσήμανε πως ο κ. Καραμανλής με τη στάση του, αγνοεί τα “θέλω” της πόλης και τις θεσμοθετημένες αποφάσεις, ενώ προανήγγειλε σύγκρουση “μεγατόνων”, από τη στιγμή μάλιστα που ο πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του Θαλασσίου μετώπου γίνεται με προϋπόθεση και προαπαιτούμενο την υπόγεια διέλευση του τρένου.

Ο εκ των καθ’ ΄ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν έρθει ο κ. Καραμανλής στην Πάτρα, προκειμένου να εξαγγείλει όσα είδαν για μία ακόμα φορά το φως της δημοσιότητας, η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο να μην μπει στη διαδικασία της συνάντησης μαζί του , αλλά να πραγματοποιήσει δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Κορδάς σε ανάλογες δηλώσεις του στην εκπομπή του Γ. Γεωργόπουλου  “Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στο “Ράδιο Γάμμα” τόνισε, πως δεν μπορεί η κυβέρνηση να αγνοεί τις ομόφωνες αποφάσεις θεσμοθετημένων οργάνων, ενώ έριξε το “γάντι” σε όσους άλλα ψήφιζαν και υποστήριζαν επί χρόνια και άλλα ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να κάνουν τώρα που είναι η ώρα της κρίσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΡΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ