Ο Ηλίας Παναγιωτακόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος Αρκτικού Διαμερίσματος

Την υποψηφιότητά του ως Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Αρκτικό Διαμέρισμα με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα ξανά!» ανακοίνωσε ο Ηλίας Παναγιωτακόπουλος.

Οπως αναφέρει:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να είμαι υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Αρκτικό Διαμέρισμα με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα ξανά!». Στην συνδικαλιστική και πολιτική μου διαδρομή έχω διατελέσει Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προαστίου Πατρών (Μποζαϊτικά).

Ονομάζομαι Ηλίας Παναγιωτακόπουλος και γεννήθηκα στο Προάστιο Πατρών (Μποζαϊτικα) το 1964. Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Παναγιωτακοπούλου. Κατά την κοινή μας πορεία αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδία , τον Κωνσταντίνο και την Γεωργία. Είμαι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχω αποκτήσει ειδικότητα Εργοδηγός Δομικών Έργων. Από το 1985 έως 2012 διατελούσα εργολάβος οικοδομών και Δημοσίων Έργων. Από το 2013 έως σήμερα εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση, Ανθοσυνθέσεις Παναγιωτακόπουλος, που εδρεύει στην οδό Πανεπιστημίου 420 (Μποζαϊτικα).

Στα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα είμαι ενεργό μέλος 25 χρόνια στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προαστίου Πατρών. Έχω διατελέσει 6 χρόνια ταμίας. Εκλέχτηκα Πρόεδρος από το 2016 έως το 2018, και επανεκλέχθηκα Πρόεδρος.

Στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος συνέβαλε η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Γρηγόρη, η μακροχρόνια και στενή σχέση, καθώς και η συνεργασία μαζί του. Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έχει τεράστια εμπειρία και είναι γνώστης της λειτουργίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θεωρώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος για να συμβάλλει καταλυτικά στην επίλυση των προβλημάτων της Πάτρας που παραμένουν άλυτα από τη σημερινή δημοτική αρχή.»

ΣΧΟΛΙΑ