Της πρότεινε μείωση ενοικίου με αντάλλαγμα… τόπλες φωτογραφίες (ΦΩΤΟ)

Στα social media μοιράστηκε τον καημό της μία γυναίκα από το Καντέρπουρι της Βρετανίας η οποία αναζητεί σπίτι να ενοικιάσει και ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως σπιτονοικοκύρης, της υποσχέθηκε μείωση ενοικίου αν του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Η Τζόρτζια Λίνεχαν ανήρτησε τη συνομιλία που είχε με τον άνδρα στον λογαριασμό της στο twitter εκθέτοντας τις πρακτικές του φερόμενου ιδιοκτήτη.

Ενώ συζητούν το ενδεχόμενο ενοικίασης σπιτιού στο Κεντ για την ίδια και την οικογένειά της, η γυναίκα ρωτά την τιμή του όταν εκείνος της κάνει την… ανήθικη πρόταση ώστε να τη βοηθήσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Στη συνομιλία που είχαν στο What’s App ο άνδρας είπε στην Τζόρτζια: “Υπάρχει μία περίπτωση να μειώσω το ενοίκιο αν θέλεις” και εκείνη τον ρώτησε: “Αλήθεια; Πώς;” με αυτόν να απαντά: “Είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας μοντέλων. Κάποιοι από τους ενοίκους μου δουλεύουν για εμένα καθώς κάνουν δουλειά με το στήθος τους βασικά. Φωτογραφίες στήθους. Για δύο φωτό το ενοίκιο μειώνεται κατά 200 λίρες”.

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, ανάλογο θέμα είχε δημοσιεύσει το BBC όταν σπιτονοικοκύρης πρότεινε μείωση ενοικίου με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες.

ΣΧΟΛΙΑ