Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
4.9 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: “Εφυγε” πλήρης ημερών ο Χρόνης Παπαδάκης Η Δαμασκός κάλεσε τον Μπάιντεν να μην ακολουθήσει «τον νόμο της ζούγκλας» Στενάζουν από τα κρούσματα κορωνοιού τα νοσοκομεία της Πάτρας Διέρρηξαν ταυτόχρονα δυο σούπερ μάρκετ στην Κέρκυρα αλλά συνελήφθησαν! Προκαταβολή σύνταξης: Οι δικαιούχοι και τα ποσά που θα λάβουν – Τα SOS για τις αιτήσεις Lockdown: Πώς φτάσαμε στις 8 Μαρτίου Επιταγές: Νέος «πάγος» 75 ημερών στην εξόφληση – Ποιους αφορά και τι συμβαίνει εάν μπουν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ Στην 3η φάση δυο κουβανικά υποψήφια εμβόλια κατά του κορονοϊού Τέλη κυκλοφορίας: Τέλος χρόνου για πληρωμές και κατάθεση πινακίδων Αναδρομικά κληρονόμων συνταξιούχων: Πότε πληρώνονται, παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα στο efka.gov.gr Βεβαίωση μετακίνησης: Από 1 Μαρτίου το νέο έντυπο για εργαζόμενους Ακίνητα : Ερχονται νέες αντικειμενικές και μείωση ΕΝΦΙΑ

ΗΠΑ: Το 51% των Αμερικανών θέλει καταδίκη και καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ

Η πλειοψηφία των Αμερικανών θέλουν η Γερουσία να καταδικάσει και να απομακρύνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το CNN.

Το 51% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση επιθυμούν η Γερουσία να καταδικάσει τον Τραμπ στο πλαίσιο των κατηγοριών που του έχουν απαγγελθεί από την Βουλή των Αντιπροσώπων, καθαιρώντας τον από το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν θέλουν να δουν τον Αμερικανό πρόεδρο να καθαιρείται από το προεδρικό αξίωμα.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 16 μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε χθες, παραμονή της έναρξης της δίκης στην Γερουσία.

Η δίκη του προέδρου Τραμπ αρχίζει σήμερα, ενώ οι γερουσιαστές έχουν ορκιστεί την προηγούμενη εβδομάδα

ΣΧΟΛΙΑ