27χρονος κυκλοφορούσε επί τέσσερα χρόνια με κλεμμένο αυτοκίνητο

Μαζί με αυτό είχε κλέψει και ένα όπλο από το ίδιο σπίτι

Απορίας άξιον είναι πώς είχε καταφέρει να κυκλοφορεί επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια οδηγώντας… κλεμμένο αυτοκίνητο χωρίς να εντοπιστεί, ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος το είχε κλέψει τον Αύγουστο του 2012! Και μάλιστα, μαζί με αυτό είχε κλέψει και ένα όπλο από το ίδιο σπίτι.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Όμως, ούτε ο ίδιος εντοπίστηκε, ούτε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 76χρονης αλλά ούτε και το κυνηγετικό όπλο ενός 47χρονου που είχε κλέψει και η προανάκριση συνεχίζεται.

*** Από την περασμένη Κυριακή, που ένας 93χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος είχε τρυπώσει στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην κοινότητα Γραμμενίτσα της Άρτας και είχε αρπάξει τις οικονομίες του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας χρειάστηκαν τέσσερα 24ωρα για να εξιχνιάσουν την κλοπή. Ο 35χρονος Έλληνας δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ