Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
31.3 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΤΡΑ: Ολοένα και περισσότεροι υγειονομικοί σε αναστολή… κάνουν το εμβόλιο Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για τα ζώα συντροφιάς – Στ. Πέτσας: Κάναμε ένα βήμα μπροστά Ελεγκτικό Συνέδριο: Εντός Νοεμβρίου ετυμηγορία για περικοπές συντάξεων & κατάργηση δώρων ΠΑΤΡΑ: Η απίστευτη περιπέτεια ενός κοριτσιού 15 μηνών… που μόλις είχε βαπτιστεί Πάτρα: Τι απαντά η Εταιρεία Ανακύκλωσης στο Δήμο ΑΧΑΪΑ: Τι θα ισχύει από τις 6 το πρωί της Παρασκευής Υπόθεση Ιωάννας: Γιατί οι ένορκοι στη δίκη είναι όλοι άντρες – Το “βέτο” της υπεράσπισης Μπελούτσι: Με το πιάνο που είχε δωρίσει ο Ωνάσης στην Κάλλας θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δικαστής κατηγορείται για απόπειρες βιασμών και σεξουαλικές επιθέσεις Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας Πάτρα: Ακινητοποιήθηκε ο άνδρας που απειλούσε με όπλο διερχόμενο στην παραλία (ΝΕΟ) Ένας 13χρονος, ένας 14χρονος και ενας 16χρονος μεταξυ των μελών σπείρας που “χτυπούσε” Ι.Χ. στον Πύργο

487 νέες προσλήψεις σε δήμους

Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, εγκρίθηκε η σύναψη 487 συμβάσεων μέσω ΑΣΕΠ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα 15 Δήμων της Χώρας, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες.

Με την αριθμ. 49918/5.8.2020 Υ.Α., προκαλείται δαπάνη ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων 4.567.086,00 ευρώ περίπου σε βάρος του προϋπολογισμού των Φορέων, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι Φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.21 του ν.2190/1994 και τις όμοιες του αρ.9 του ν.3812/2009, ως ισχύουν.

Δείτε τις προσλήψεις που εγκρίθηκαν για κάθε Δήμο:

ΝΟΜΟΣ ΟΤΑ ΦΟΡΕΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΔΟΧ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αττικής Αγίας Βαρβάρας Δήμος 9
Αττικής Αγίου Δημητρίου Δήμος 37
Αττικής Παλαιού Φαλήρου Δήμος 50
Αττικής Περιστερίου Δήμος 46
Αττικής Πετρουπόλεως Δήμος 5
Αττικής Πειραιώς Δήμος 240
Αττικής Σαλαμίνας Δήμος 16
Αττικής Αχαρνών Δήμος 21
Αττικής Μαρκοπούλου Μεσογαίας Δήμος 20
Αττικής Ασπροπύργου Δήμος 11
Αττικής Κυθήρων Δήμος 6
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πρεβέζης Πρέβεζας Δήμος 15
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Χανίων Καντάνου – Σελίνου Δήμος 2
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Έβρου Σαμοθράκης Δήμος 2
Ημαθίας Νάουσας Δήμος 7
ΣΥΝΟΛΟ 487

Κάντε scroll για να δείτε όλο τον πίνακα

ΣΧΟΛΙΑ