Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Θοδωρή Βαλμά

Αγνοείται από τις 26 Αυγούστου

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Θοδωρή Βαλμά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 26 Αυγούστου. Η οικογένειά του προσεύχεται να βρεθεί γρήγορα και να είναι καλά στην υγεία του «Να τον έχει ο Θεός καλά και να γυρίσει και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς του» λένε στο “protothema.gr”.

Χθες το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 35χρονου άντρα από την Κάντζα και αμέσως προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος των συγγενών του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο Θεόδωρος Βαλμάς έχει ύψος 1.82μ. και 75 κιλά βάρος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε βερμούδα κάτω από το γόνατο και κοντομάνικη μπλούζα. Οδηγούσε μηχανάκι χρώματος μαύρο μάρκας Gemini.

valmas12

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ