Το προξενιό με τσιγγάνα για τον Στάθη Αγγελόπουλο(VIDEO)

Το είχε προσπαθήσει ο πατέρας του

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις συνήθειες του, τα παιδιά του, αλλά και τον πατέρα του.

«Ξυπνάω στις 6 το πρωί και κολυμπάω τουλάχιστον 2 χλμ τα τελευταία δύο χρόνια, χειμώνα – καλοκαίρι. Ο γιος μου είναι 23 ετών και η κόρη μου είναι 8. Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια έψαξε να δει ποιος είναι ο μπαμπάς του. Η κόρη μου πριν λίγες ημέρες μου δήλωσε ότι «μπαμπά δεν θέλω να στεναχωριέσαι, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ τα ξένα τραγούδια.

Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν περισσότερο με τα προσωπικά μου, παρά με τα τραγούδια μου. Όσες φορές και να πήρα τηλέφωνο την Χριστίνα Λαμπίρη και την Τατιάνα, έπεσαν στο κενό όλες οι προσπάθειες. Επηρέασε τη δουλειά μου όλο αυτό. Πούλαγε περισσότερο το προσωπικό μου από το επαγγελματικό.

Αυτή τη στιγμή έχω κάνει το “Κοίτα πατέρα” για τον πατέρα μου. Νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι κάπου εκεί γύρω και μου λέει “μπράβο ρε πιτσιρίκο”.

Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ τσιγγάνα. Ξεκίνησε ένα προξενιό εκείνα τα χρόνια να μου γνωρίσει ένα κορίτσι από την Αγία Βαρβάρα. Είχαμε κλεφτεί, αλλά οι δύο πατεράδες κάπου δεν τα βρήκαν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ