Τα κιλά της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη

Η «μάχη» της με το τζιν!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και δυο μήνες περίπου έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη, εκεί οπού εργάζεται ο σύντροφό της.

Όλα είναι γλυκά πρωτόγνωρα για το Μαράκι και φυσικά μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τις followers της αφού δεν έχει χάσει στιγμή την επικοινωνία μαζί τους.

Πρόσφατα λοιπόν η ίδια μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε πως έχει πάρει τα γνωστά κιλάκια και δεν της κάνουν τα τζιν παντελόνια της αφού η κοιλίτσα έχει μεγαλώσει.

Ζήτησε από τις followers της συμβουλές από πού μπορεί να ψωνίσει on line τζιν εγκυμοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ