Σάββατο 20 Μαρτίου 2021
8.1 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι Αποζημίωση “κουρεμένων” ενοικίων: e-εφαρμογή για όσους “κόπηκαν” – Τα συνηθέστερα λάθη Σπουδαία ανακάλυψη:Ένα βήμα πιο κοντά για να κατανοήσουμε πως δημιουργήθηκαν οι γαλαξίες Ασφαλιστικές εισφορές:Πώς και μέχρι πότε εκκαθαρίζονται σε περίπτωση παράλληλης απασχόλησης Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα:Τι κερδίζουν οι κάτοχοι-Πόσο κοστίζει η άρση ακινησίας Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Νέες παροχές από τον Απρίλιο,τι αλλάζει για 20.000 δικαιούχους του ΚΕΑ Voucher 200 ευρώ: Ξεκινά η διαδικασία – Οι δικαιούχοι Μισθωτοί με μπλοκάκι: Πώς και πότε θα πληρώσουν τις εισφορές 2020 Πάνω από 400 εκατ. εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο «Γυναίκες το 80% των θυμάτων σεξουαλικής επίθεσης και σπάνια τις καταγγέλλουν» Σαφάρι φορολογικών ελέγχων από την ΑΑΔΕ: Ποιους και πώς θα ελέγξουν Η Βόρεια Κορέα διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Μαλαισία

«Τίτλοι τέλους» στη διερεύνηση της τραγικής υπόθεσης Παντελίδη

«Τίτλοι τέλους» στη διερεύνηση της τραγικής υπόθεσης Παντελίδη

Η απορριπτική διάταξη που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες ο αρμόδιος Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους”, δεν βρίσκει ευθύνες στους φίλους του τραγουδιστή, οι οποίοι βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα στην χαρτοπαικτική λέσχη, αλλά δεν εντοπίζει ούτε ευθύνες του Δημοσίου αναφορικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων.

Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθούν οι αγωγές της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη, οι οποίες αναμένεται να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου. Ο λόγος που δεν έχουν προσφύγει, μέχρι στιγμής, τα δύο κορίτσια στη Δικαιοσύνη είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας τους.

Ειδικότερα η δεύτερη έχει υποβληθεί σε 14 χειρουργεία και ως εκ τούτου, απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση υλικού για την κατάθεση της αγωγής.Ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη το 2016 είχε επιστραφεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών από τον αντιεισαγγελέα Εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο αδίκημα της “παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια”.

Εν προκειμένω, ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν στην χαρτοπαικτική λέσχη, από την οποία αποχώρησε ο τραγουδιστής πριν σκοτωθεί τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Παράλληλα, ζητούσε να ερευνηθεί και τυχόν ευθύνη του κράτους “για την παράλειψή του να εγκαταστήσει τα προβλεπόμενα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων αλλά και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο που έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα”.

Πλέον, αναμένεται η επόμενη κίνηση της οικογένειας Παντελίδη στην υπόθεση, ο φάκελος της οποίας πηγαινοέρχεται στα εισαγγελικά γραφεία εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ