Προφυλακίστηκε το ζευγάρι για τον φόνο του Γερμανού κυνηγού

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι που κατηγορείται ότι σκότωσε τον άτυχο Γερμανό τον περασμένο Ιανουάριο στην Αρκίτσα. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες.

Το ερωτικό τρίγωνο της Αρκίτσας έσπασε σήμερα μπροστά στην ανακρίτρια Λαμίας. Ο κατηγορούμενος για το φόνο του άτυχου Γερμανού επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στην «πέτρα του σκανδάλου»,  δηλαδή την Ελληνίδα σύντροφό το. Αποδέχθηκε ότι διατηρούσαν πάνω από δέκα χρόνια παράλληλη σχέση.

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 10 ώρες κράτησε η απολογία τους,. Υπήρχαν πολλά κενά που έπρεπε να αποσαφηνιστούν στην υπόθεση και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Η απόφαση δεν βρήκε σύμφωνους τους δικηγόρους τους, καθώς, όπως λένε, δεν υπήρχε κανένα οικονομικό κίνητρο για να σκοτώσουν τον Γερμανό. 

Ένα δεύτερο στοιχείο που χρησιμοποίησε η υπεράσπιση είναι ότι δεν βρέθηκε DNA του 56χρονου κατηγορούμενου στο αυτοκίνητο του Γερμανού, παρότι το πτώμα έχει μετακινηθεί.

Η υπόθεση τώρα ξεκινάει και μάλιστα οι δικηγόροι θα προσλάβουν και τεχνητούς συμβούλους ώστε να αποδείξουν την αθωότητα των πελατών τους.

Σύμφωνα με όσα είπε η κατηγορούμενη σύντροφος του Γερμανού κυνηγού, εκείνος τη χτυπούσε και ήθελε να χωρίσει όσο πιο σύντομα γινόταν.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ