Πλανόδιοι μικροπωλητές έκλεψαν τις οικονομίες γριούλας

Αναστάτωση στην Χαλκίδα

Το εμπόριο δεν ήταν παρά η «βιτρίνα» για δύο άνδρες και μία γυναίκα που κινούνταν σε μια περιοχή της Χαλκίδας παριστάνοντας τους πλανόδιους μικροπωλητές, ενώ στην πραγματικότητα αναζητούσαν υποψήφιο θύμα για να το ξαφρίσουν.

Και το βρήκαν στο πρόσωπο μιας ηλικιωμένης η οποία βρισκόταν έξω από το σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας. Η γυναίκα και ο ένας από τους άνδρες της έπιασαν την κουβέντα δείχνοντάς της την πραμάτεια τους, ενώ ο δεύτερος άνδρας τρύπωσε στο σπίτι χωρίς να τον αντιληφθεί η γριούλα, ερεύνησε ανενόχλητος τα δωμάτια και άρπαξε τις οικονομίες της.

Οι δράστες διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός από αυτούς, αλλά μετά από πολύωρες αναζητήσεις εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων και της Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν και κατοχή τους βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας τους άσκησε δίωξη για κλοπή και η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι είχαν ξαφρίσει και άλλα ηλικιωμένα άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ