Ο σκύλος πρόλαβε την ηρωίνη που έριξε στην τουαλέτα 42χρονος δράστης!

Κατασχέθηκαν και 4.127,39 ευρώ

Είδε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος με τις οποίες είχε «θωρακίσει» το σπίτι του σε περιοχή της Λαμίας τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να φτάνουν και πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας την ηρωίνη που θα διακινούσε! Λογάριασε, όμως, χωρίς τον σκύλο ανιχνευτή που… πρόλαβε να την αρπάξει!

Ο λόγος για έναν 42χρονο που, όπως αποδείχθηκε χάρη στο εκπαιδευμένο τετράποδο, προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» 19,6 γραμμάρια ηρωίνης. Νωρίτερα, είχε συλληφθεί ένας 36χρονος συνεργός του στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν, ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, κυάλια με τα οποία παρακολουθούσαν αν πλησιάζουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες, μια μοτοσικλέτα και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση των ναρκωτικών, αλλά και ένα τσεκούρι και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο μήκους 96 εκατοστών οπλισμένο με… καρφιά!

το σπίτι του 42χρονου βρέθηκε ένα πλήρες σύστημα κλειστού κυκλώματος για την παρακολούθηση της περιμέτρου με καλώδια, δυο modem και δυο κάμερες που έδιναν εικόνα σε συσκευή καταγραφής και οθόνη τηλεόρασης και το χειριζόταν με δυο τηλεχειριστήρια! Επιπλέον, κατασχέθηκαν 4.127,39 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι δύο Έλληνες, που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας η οποία τους άσκησε διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ