Μυστήριο με την εξαφάνιση 55χρονου από το Ίλιον

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και οι προστριβές

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 55χρονου επιχειρηματία Λεωνίδα Μπάτσιου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις 4 Ιανουαρίου.

Τα κινητά και τα γυαλιά του βρέθηκαν στο τραπέζι του σπιτιού του, το μπουφάν του στην καρέκλα και το φαγητό του στον πάγκο της κουζίνας. Η πόρτα του διαμερίσματός του ήταν ξεκλείδωτη και μέσα υπήρχαν όλα τα ρούχα του και προσωπικά του έγγραφα. Όλα δείχνουν πως κάτι ξαφνικό συνέβη και βγήκε βιαστικά στο δρόμο.

Οι συγγενείς του ανήσυχοι που ο 55χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, φοβήθηκαν πως έπαθε κάτι κακό και πήγαν στο σπίτι του όπου αντίκρισαν την παραπάνω εικόνα. Άμεσα δήλωσαν στην Ασφάλεια της περιοχής την εξαφάνισή του. Στο διαμέρισμα πήγε κλιμάκιο της Σήμανσης και πραγματοποίησε έρευνα όπως και στο αυτοκίνητο του.

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Ίλιον επί 28 χρόνια, το έκλεισε όμως καθώς σκόπευε να προχωρήσει σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση. Ο Λεωνίδας Μπάτσιος που ήταν διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστείας στο πρακτορείο που διατηρούσε. Οι ληστές αφού πήραν όσα χρήματα είχε το ταμείο, τον πυροβόλησαν στα πόδια για να μην τους κυνηγήσει. Σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, τελευταία είχε προστριβές με κάποιο άτομο, κάτι που ερευνούν οι Αρχές.

Ο θείος του αγνοούμενο και απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργος Νταραράς, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ‘Φως στο Τούνελ’ και είπε: “Είχε βάλει τη ζωή του σε τάξη. Ήταν χαρούμενος με την κοπέλα που ζούσε. Ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν πιστεύω πως θα έκανε κακό στον εαυτό του ή θα έφευγε χωρίς να μας πει κάτι, όπως εσκεμμένα διαρρέουν κάποιοι”.

“Αν είχε κάποιο πρόβλημα, θα μας το έλεγε, δεν θα έφευγε έτσι. Έχει τρία παιδιά που ανησυχούν κι εκείνα για την τύχη του. Η τελευταία επικοινωνία ήταν με την κόρη του. Την κάλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου για να πάρει το αυτοκίνητο και από τότε δεν έχουμε σημάδι ζωής του. Το μυαλό μας πάει παντού ακόμα και στο κακό, καθώς τελευταία είχε διαφορές με κάποιο άτομο”, ανέφερε ο αδελφός του 55χρονου.

“Μου φαίνεται εξωπραγματικό το ενδεχόμενο να έχει φύγει κάπου μόνος του. Του έστειλα μηνύματα, τα οποία παραδόθηκαν, αλλά δεν διαβάστηκαν ποτέ. Του έκανα και κλήσεις στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου”, δήλωσε η σύντροφος του αγνοούμενου άνδρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ