Μπέζος: Υπάρχουν εκπομπές τελείως ανόητες που καταγράφουν νούμερα (VIDEO)

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία καταγράφουν τα τηλεοπτικά προγράμματα.

«Υπάρχει κάτι τηλεοπτικό στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν, το οποίο όμως δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Γιατί πρέπει να το ανακοινώσει πρώτα ο σταθμός που θα το κάνει ή ο παραγωγός. Θα κάνω όμως κάτι σίγουρα» ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

«Δεν μου αρέσουν όλες οι σειρές που γίνονται. Δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσουν. Ορισμένα σίριαλ μου αρέσουν, ορισμένα δεν μου αρέσουν αν και έχω δει αποσπασματικά. Βλέπω πράγματα τα οποία είναι πολύ πετυχημένα και όντως έχουν ενδιαφέρον για μένα» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Τέλος, μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι καταγράφει νούμερα τηλεθέασης, δεν μιλώ για τις Άγριες Μέλισσες που είναι πολύ καλή σειρά γιατί αυτό θα βγουν να πουν, τα νούμερα δεν δείχνουν πάντα και την εκτίμηση του κοινού. Αναφέρομαι γενικότερα. Η επιτυχία στην τηλεόραση έχει να κάνει με το πως κάτι καταγράφεται στον χρόνο. Αν το θυμόμαστε και αν μας ακολουθεί. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα νούμερα που κάνουμε εκείνη την ώρα, γιατί υπάρχουν και εκπομπές πέραν της μυθοπλασίας που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα».

ΣΧΟΛΙΑ