Μετανάστες με ναρκωτικά και μαχαίρια σε Μόρια και Μυτιλήνη

Οι δράστες συνελήφθησαν

Οπλισμένος με μαχαίρι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στους μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο ένας αλλοδαπός. Ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Μυτιλήνης κατά την διάρκεια ελέγχων που έκαναν στην δομή.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων, 31 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών. Ο μετανάστης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ τα ευρήματα κατασχέθηκαν.

Αλλά και στη Μυτιλήνη, ένας αλλοδαπός ο οποίος έκλεψε μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε δημοτική οδό και εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή πεζός. Όταν ακινητοποιήθηκε, βρέθηκαν πάνω του ένας σουγιάς και μια αυτοσχέδια λάμα μήκους 11 εκατοστών!

Τα δυο κοφτερά αντικείμενα κατασχέθηκαν και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, πρόκληση φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

ΣΧΟΛΙΑ