Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!(ΦΩΤΟ)

Έχει χάσει περίπου 14 κιλά

Τη γνωρίσαμε ως «Λενιώ» στις Αγριες Μέλισσες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία την περσινή σεζόν. Ο λόγος για την Μαρία Κίτσου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από αυτή την τηλεοπτική της συμμετοχή κι έκτοτε μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στην αρχή της σεζόν, έχει χάσει περίπου 14 κιλά.

Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε περισσότερο την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε.

Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά στη Φαίη Σκορδά: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Φαίνεται όμως ότι η Μαρία Κίτσου έχασε κι άλλα κιλά κι έτσι σήμερα είναι πραγματικά αγνώριστη.

screen-15.24.57[11.11.2020] screen-15.24.47[11.11.2020]

ΣΧΟΛΙΑ