Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 43χρονος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις, επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, με καταγωγή από τη Συρία, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του, εξακολουθώντας να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχειρώντας ανεπιτυχώς να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα, πλην όμως το ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγίου Νέστωρος, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά 13 άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων, σύμφωνα με το “thestival.gr”.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για διακίνηση μεταναστών από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ