Καμμένος κατά Κοτζιά: «Ο ολετήρας έστησε εγκληματική οργάνωση»

Απειλεί με αποκαλύψεις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Στη Βουλή εστιάζονται τα «φώτα» της δημοσιότητας, καθώς αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα των βαρύτατων καταγγελιών που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος κατά του Νίκου Κοτζιά, για το θέμα των εταιρειών έκδοσης βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών αναμένεται να είναι σφοδρή και τον τόνο φρόντισε να δώσει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καμμένος. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

Panos Kammenos@PanosKammenos

Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας.

20 people are talking about this

Οι προαναγγελίες του Πάνου Καμμένου για τις υποθέσεις του Νίκου Κοτζιά άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, όταν δήλωσε ότι «την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω. Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος -αναφερόμενος στο υπουργικό συμβούλιο θρίλερ του περασμένου Οκτωβρίου- σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, τον ξήλωσε το Νίκο Κοτζιά».
.

ΣΧΟΛΙΑ