Εισήγαγε όπλα και ναρκωτικά χάπια από την Τουρκία

Το μέλος του εγκληματικού κυκλώματος έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι αστυνομικοί

Παγίδα σε ένα από τα μέλη εγκληματικού κυκλώματος που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια έστησαν με μια εικονική «παραγγελία» οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και του πέρασαν χειροπέδες όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού που του έκλεισαν.

Κατά τη διάρκεια έρευνας για την δράση του κυκλώματος, οι αστυνομικοί πιστοποίησαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού που εδρεύει στην Τουρκία και εμπλέκεται στο παράνομο εμπόριο και του παρήγγειλαν όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά χάπια. Το ραντεβού για την αγοραπωλησία δόθηκε στην περιοχή του Φυλακτού, στις όχθες του Έβρου.

Ο δράστης πέρασε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία και συναντήθηκε με τον υποψήφιο αγοραστή, στον οποίο παρέδωσε οκτώ πιστόλια, 25 φυσίγγια και 470 ναρκωτικά έναντι 6.000 ευρώ. Μόλις παρέλαβε τα χρήματα που είχαν προσημειωθεί, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ