Απίστευτη καταγγελία: Την… πέθανε στο Facebook για να της αρπάξει τον άνδρα

To «θύμα» βγήκε σε τοπικό κανάλι ώστε να αποδείξει ότι είναι ζωντανή

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη χώρα μας. Μια γυναίκα «πέθανε» -μέσω Facebook- μια άλλη, γιατί είναι ερωτευμένη με τον άντρα της! Η 28χρονη που έπεσε θύμα της βγήκε στο τοπικό κανάλι ώστε να αποδείξει ότι είναι ζωντανή και να σταματήσουν να τηλεφωνούν στο σπίτι συγγενείς και φίλοι.

Πιο συγκεκριμένα, τη μακάβρια και σοκαριστική ιστορία που έζησε διηγήθηκε μία νεαρή γυναίκα από τη Λάρισα, αποκαλύπτοντας πως έπεσε θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων στο facebook. Η αντίζηλός της από τον Τύρναβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το «θύμα», προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε τον θάνατο σε τροχαίο μίας γυναίκας-φίλης της στο facebook από την ίδια περιοχή.

Η ανάρτηση αφορούσε στην πρώτη, μητέρα ενός βρέφους και σύζυγο άνδρα με τον οποίο φλέρταρε η γυναίκα από τον Τύρναβο. Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της, έσπασαν τα τηλέφωνα, προκειμένου να μάθουν τι είχε συμβεί, ενώ το προφίλ της στο Facebook γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα στα οποία ο κόσμος εξέφραζε τη θλίψη του για το τραγικό γεγονός – RIP, κ.λπ.

Ο λόγος πίσω από τη μακάβρια «φάρσα» φαίνεται πως είναι η γυναικεία αντιζηλία, καθώς -σύμφωνα με το «θύμα» της υπόθεσης- η γυναίκα που κυκλοφόρησε τη φήμη του θανάτου της, εδώ και χρόνια, φλερτάρει τον σύζυγό της. Μάλιστα και η ίδια η σύζυγός του γνώριζε τους σκοπούς της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Το «θύμα» προσπάθησε να δει με ελαφρότητα το θέμα, καθώς διαφορετικά θα είχε υποστεί μεγάλο σοκ. Like για την αντίδρασή της!

ΣΧΟΛΙΑ