Ανάρτηση του Στέλιου Κουδουνάρη για τις καταγγελίες για το Γιώργο Κιμούλη(ΦΩΤΟ)

«Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν»

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη στάθηκαν αφορμή για να μιλήσουν και άλλοι καλλιτέχνες του θεάτρου για τις άσχημες εμπειρίες που βίωσαν στον εργασιακό τους χώρο από τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Θέση στην υπόθεση έδειξε να παίρνει και ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτηρίζοντας ως «της μόδας» αυτού του είδους τις καταγγελίες.

Μάλιστα με σχετική ανάρτησή του στο Instagram εκδήλωσε τη συμπαράστασή του προς τους ανθρώπους που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αντίστοιχες συμπεριφορές, ενώ παράλληλα παρότρυνε και άλλα θύματα να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Όχι δεν είναι γιατί “είναι της μόδας”. Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια και δεν φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα».

Screenshot_20210128_090057

ΣΧΟΛΙΑ