ΣΕΥΙΠ Αχαΐας: Η νοθεία και η απάτη δεν θα περάσει – Δεν κάνουμε βήμα πίσω

 

Αυτοί που τις τελευταίες ώρες καταγγέλλουν τα σωματεία και τις δυνάμεις που αντιστέκονται στη νοθεία και τους μηχανισμούς της εργοδοσίας, είναι οι γνωστοί εργατοπατέρες Καραγεωργόπουλος  Δημήτρης και Παναγοπούλου –Νικολάου Σταυρούλα.

 

Ξεκινώντας από τον πρώτο:

Γνωστός εργοδότης. Έχει δουλεμπορική εταιρία και μισθώνει εργάτες σε εταιρίες. Κάνει μπίζνες με την εταιρία του «Πήγασος» (διαφημιστική καμπάνια σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ) με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ , Παναγόπουλο. Έχει «φίλους» και «υποστηρικτές» επιχειρηματίες και εκδότες. Ο καλύτερος εκπρόσωπος της εργοδοσίας του Καζίνο, που στέλνει στα δικαστήρια σωματεία και εργαζομένους, που υπέγραψε μειώσεις έως και 45%. Έφτιαξε πανελλαδικό σωματείο του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ‘’Η Ένωση’’, στο οποίο φαίνεται ότι ψήφισαν και έβγαλαν αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας από  όλη την Ελλάδα .

Για τη δεύτερη:

Πρόεδρος του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στη Δυτική Ελλάδα, που διαχειρίζεται χιλιάδες ευρώ από προγράμματα , που στέλνουν τσάμπα εργαζομένους στους εργοδότες. Εκλέγεται από ένα σωματείο φάντασμα (ΣΕΤΕ), στο οποίο εμφάνισε 9 αντιπροσώπους σε εκλογές που δεν έγιναν ποτέ! Δεν κατέθεσε ποτέ πρακτικά αρχαιρεσιών στο Πρωτοδικείο. Χωρίς να εμφανίσουν λίστα αντιπροσώπων , ήθελαν να είναι αυτοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Συνέδριο.

Αυτούς που έχουν ιδίων όφελος από τη «συνδικαλιστική» τους δράση, τους  ανύπαρκτους, στηρίζουν κεντρικά η ΠΑΣΚΕ  και η ΓΣΕΕ. Ο δε Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος που γράφει και υπογράφει ως Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ως ΠΑΣΚΕ  και ως ΓΣΕΕ.

Αυτόν το βρώμικο μηχανισμό που λειτουργεί για χρόνια στην Πάτρα στηρίζουν μέρος των ΜΜΕ της περιοχής, παρουσιάζοντας την καταγγελία των σωματείων που δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία και τη νοθεία, ως εμφύλια διαμάχη μεταξύ παρατάξεων. Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να συγκαλύψουν το όργιο νοθείας που διαπράττεται από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό για να αλλοιώνει συσχετισμούς υπέρ του κεφαλαίου , για να περνάει ανεμπόδιστα τη γραμμή του κεφαλαίου μέσα στις γραμμές της εργατικής τάξης.

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Ε. Κ. ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. !

 ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:

 1. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
 2. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
 3. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 4. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 6. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 7. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟΥ ΡΙΟΥ
 8. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 9. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 10. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 11. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 12. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
 13. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΕΛΛΑΣ», ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ
 14. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΊΑΣ – «ΕΛΙΤ»
 15. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «FRIGOGLASS»- «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
 16. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «LIDL» ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΩΝ
 17. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «HELLAS CAN »

 

 

ΣΧΟΛΙΑ