Πάτρα: Ξεκίνησαν τα έργα για τους Μεσογειακούς – Κλείνει ο χώρος εκατέρωθεν του ΝΟΠ

Σε κλίμα Αγώνων και στην τελική ευθεία για την 25η Αυγούστου 2019 ημέρα έναρξης των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, μπαίνει σιγά σιγά η Πάτρα. Το κλίμα αυτό σηματοδοτεί η έναρξη των έργων στις εγκαταστάσεις και στους τρεις βασικούς πόλους, το Νότιο Πάρκο, την πλαζ της Αγυάς και το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Στο Νότιο πάρκο και συγκεκριμένα στο χώρο εκατέρωθεν των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (Ν.Ο.Π.),  όπου θα διεξαχθούν τα αθλήματα της άμμου, ξεκίνησε από σήμερα η περίφραξη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον προσβάσιμος για το κοινό.  Από αύριο το πρωί ξεκινά η τοποθέτηση και της άμμου με στόχο να είναι έτοιμο το γήπεδο, στο οποίο στις 9 και 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί το test event, με το Final Four  του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Handball.

ι2

Στην Πλαζ της Αγυάς, όπου θα διεξαχθούν τα αθλήματα του νερού, έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Το ίδιο και στο κολυμβητήριο «Α.Πεπανός», όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα πισίνας της τεχνικής  κολύμβησης.

  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

 

ΣΧΟΛΙΑ