Πάτρα: Επίθεση με γκαζάκια στα ΕΛΤΑ της Ελλ. Στρατιώτου (ΝΕΟ)

Ερευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Νεότερη ενημέρωση 10.37΄

Τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους από γκαζάκια, μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό και κροτίδες, έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ελληνος Στρατιώτου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, μετέβησαν σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην  Πάτρα και εναπόθεσαν στην είσοδο του υποκαταστήματος τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους από ισάριθμα φιαλίδια βουτανίου οικιακής χρήσης, πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό και τρεις κροτίδες, αναφλέγοντας τους και προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Πρώτη ενημέρωση 08.04΄

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στις 4.20 τα ξημερώματα, στο κατάστημα των ΕΛΤΑ επί της Ελλ. Στρατιώτου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes.gr, από την επίθεση δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και δεν χρειάστηκε να παρέμβει το ένα όχημα της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.

Ωστόσο, από τις εκρήξεις σημειώθηκε αναστάτωση στου κατοίκους της περιοχής.

Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει η Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑ