Πάτρα: Διανομή ρυζιού από τους Πολύτεκνους

Από 11-15 Δεκεμβρίου

Σε διανομή ρυζιού προχωράει η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων, από την Παρασκευή 11 έως και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων θα πραγματοποιήσει διανομή ΡΥΖΙΟΥ για τους δικαιούχους του προγράμματος με αριθμό 4973/118692 (Κατανομή τροφίμων «Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας «2015, ΦΕΚ 2369Β΄/2015).

Η διανομή θα γίνει από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9 το πρωί έως 1.30 από τις αποθήκες της Οργάνωσης στην Παραλία Πατρών ( Κόκκινο Μύλο), Καλαβρύτων 43.

Διευκρινίζεται ότι αφορά ΜΟΝΟΝ τους δικαιούχους του ανωτέρω προγράμματος (ονομαστική κατάσταση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της οργάνωσης www.popp.gr , στο facebook « Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων», οι οποίοι θα παραλάβουν την ποσότητα που δικαιούνται με την επίδειξη της πολυτεκνικής τους κάρτας θεωρημένης.

Αν τα στοιχεία τους δεν είναι στη συνημμένη λίστα δεν είναι δικαιούχοι και παρακαλούμε να μην προσέλθουν στην αποθήκη. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής(τηλ: 2613 613722 ) η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την εν λόγω διανομή και όχι με τα Γραφεία μας, τα οποία απλά εφαρμόζουν την σχετική εγκύκλιο.

ΣΧΟΛΙΑ