Πάτρα: “Δεν στάθηκα άξιος για τίποτα” – «Ο πατέρας μου πήδηξε στο κενό για τα χρέη» (ΝΕΟ)

Σε κατάσταση σοκ ο γιος του – Δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και αυτοκτόνησε

Πρώτη ανάρτηση 08.05΄- Νεότερη ανάρτηση 13.51

“Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα”. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει στο κενό ο 45χρονος Λ.Α., χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αγυιάς.

Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας, στην Εξω Αγυιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος που από δάνειο και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, οδήγησαν τον 45χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Χαρακτηριστικό της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης είναι και ότι στο σημείωμα που άφησε, σε κάθε φράση ξεκινούσε με το αρνητικό μόριο ΔΕΝ.

Ο 45χρονος άφησε πίσω του ένα 19χρονο παιδί.

Νεότερη ενημέρωση 

Σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος του πατέρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα είναι ο 19χρονος γιος του. Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr μαζί του, είπε: «Τα χρέη ήταν αυτά που έφθασαν τον πατέρα μου σε αυτό το σημείο. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, αφήστε με να θρηνήσω», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο άτυχος άντρας δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν. Είχε πάρει δάνεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του δυσκολίες και να σπουδάσει τον 19χρονο γιο του, αλλά στην πορεία το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του.

Ο ξαφνικός θάνατος του 45χρονου ήταν μια πράξη που σόκαρε όχι μόνο την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν στη δουλειά και στη γειτονιά. Μεγάλο σοκ βίωσαν και οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν χθες. Οπως δήλωσαν στο protothema.gr άκουσαν αρχικά τον δυνατό θόρυβο της πρόσκρουσης και στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά στον άντρα που κείτονταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ