Αρχ. Ολυμπία: Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία της Νεράιδας από την αυτοκτονία 48χρονου

«Έφυγε» ένα καλό παιδί

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Νεράιδας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, από τον χαμό ενός 48χρονου, που έδωσε τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η αδελφή του τον αναζήτησε, καθώς είχε αργήσει να επιστρέψει από τα χωράφια της οικογένειας, όπου είχε μεταβεί από το πρωί για αγροτικές εργασίες. Η ίδια μάλιστα ζήτησε σ’ ένα νεαρό από το χωριό να τη μεταφέρει με το μηχανάκι του μέχρι το χωράφι, για να τον βρουν. Ο νεαρός, σοκαρισμένος από την εικόνα, με ό,τι κουράγιο του είπε απομείνει επέστρεψε στο χωριό και ενημέρωσε κάποιους συγχωριανούς που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, αφού ήταν ήδη αργά.

Το κακό νέο κυκλοφόρησε γρήγορα στο μικρό χωριό που βυθίστηκε στο πένθος, καθώς κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Όλοι μιλούν για ένα καλό και ήσυχο άνθρωπο, χαμηλών τόνων, που ασχολιόταν με τη δουλειά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πηγή: patrisnews.com

ΣΧΟΛΙΑ