Πάτρα:”Σάλτο μορτάλε” γυναίκας από τη Γέφυρα Ρίου (φωτο & video)

Βρέθηκε σημείωμα – Συναγερμός σε Λιμενικό και ΕΛ.ΑΣ,-Δεν υπάρχει σαφής εικόνα από τις κάμερες

Νεότερη ενημέρωση 09.35

Από στελέχη της Γέφυρας αναφέρεται πως από το υλικό που έχουν τη διάθεσή τους η τελευταία εικόνα είναι μέχρι το σημείο που το άτομο το οποίο αναζητείται πλησιάζει στα κάγκελα.Συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί μέχρι στγμης με βεβαιότητα.Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για μια 31χρονη μητέρα από την Ναύπακτο που στο σημείωμα της γράφει “Είμαι άρρωστη,  δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο

Νεότερη Ενημέρωση

ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος. Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα, Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα.

Νεότερα σε λίγο

ΣΧΟΛΙΑ