Αμφιλοχία: Τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση του όπλου της συζύγου του!

Τους ασκήθηκαν διώξεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Δεν έφτανε που αυτοτραυματίστηκε από τον αδέξιο χειρισμό ενός κυνηγετικού όπλου μέσα στη στάνη του στην περιοχή του Αμπελακίου Αμφιλοχίας ένας κτηνοτρόφος, συνελήφθη κιόλας για παράνομη χρήση του και μάλιστα έμπλεξε και τη σύζυγό του στην οποία ανήκει το όπλο!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο μαντρί και φρόντιζε τα ζώα του. Κάποια στιγμή, ο άνδρας άρχισε να περιεργάζεται μια καραμπίνα που βρισκόταν στον χώρο, όμως δεν κατάλαβε πως είχε φυσίγγιο στη θαλάμη και τράβηξε την σκανδάλη. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια τον τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας όπου πήγε για τις πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον κτηνοτρόφο και την σύζυγό του και τους οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Αφού τους ασκήθηκαν διώξεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλημμελή φύλαξη οπλισμού, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή.

ΣΧΟΛΙΑ