Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
35.2 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πελετίδης: 38.000 οι άνεργοι στην πόλη μας – Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην ανεργία Περισσότερα από 430.000 ραντεβού κλείστηκαν το τελευταίο 15ήμερο ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας: Η πολιτική της κυβέρνησης…. αναβιώνει το σταφιδικό πρόβλημα Αναδρομικά συνταξιούχων: Έφτασε η ώρα του λογαριασμού με την Εφορία Αυξήθηκαν ραγδαία οι θάνατοι μεταναστών που προσπάθησαν να φτάσουν δια θαλάσσης στην Ευρώπη Αντιδράσεις για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από το Σύλλογο Δασκάλων Πάτρας Ε: Ποιοι θα λάβουν άμεσα το επίδομα θέρμανσης Έκκληση για διανομή τροφίμων από το “Φωτεινό Αστέρι” (ΦΩΤΟ) Στην Πάτρα μεταφέρθηκε το 4χρονο κοριτσάκι που αποπειράθηκε να πνίξει η μητέρα του Αθηναγόρας: Ο χώρος της εκκλησίας είναι χώρος ελευθερίας (VIDEO) Φαρμάκης: Συμμετέχουμε στην απογραφή και δίνουμε δύναμη στον τόπο μας Εκτός της καμπάνιας για τα εμβόλια η τοπική εκκλησία Αιγίου – Καλαβρύτων

Πλαστά πιστοποιητικά για τον κορονοϊό με 40 ευρώ στον Προμαχώνα (vid)

Πλαστά έγγραφα αρνητικού τεστ για τον κορονοϊού πωλούν επιτήδειοι στα σύνορα του Προμαχώνα.

Όπως μετέδωσε τη Δευτέρα 13/7 σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega οι εντατικοί έλεγχοι οι οποίοι πραγματοποιούνται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.

Τα εν λόγω πιστοποιητικά δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό και είναι αρνητικό. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια των Αρχών δίνουν λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της «βιομηχανίας».

Κάποιος μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια πιστοποιητικά, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους, αλλάζουν τα ονόματα, παραπλανούν τις Αρχές και μπαίνουν στη χώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ