Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
23.7 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Σκουπιδότοπος στην οδό Μπουκαούρη Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού – 14 Σεπτεμβρίου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Πρόσκληση σε εκδήλωση ΔΕΥΑΑ «Μακαρία η οδός η πορεύη σήμερον», σεβαστέ π. Παναγιώτη Μεντζά – Αν. Κωστόπουλος ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ – Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ Η δημοτική Αρχή ενάντια στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αποδυναμώνουν τη δημόσια υγεία Στα ύψη το ιικο φορτίο στην Πάτρα – Παρατηρήθηκε αύξηση κατά 60% ΕΝΦΙΑ: Οι αλλαγές στις κλίμακες και τις πληρωμές Δυτική Ελλάδα : Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. εντός και εκτός σχολείων Μια ανάσα από τις 3.000 τα κρούσματα – 31 θάνατοι – Στους 369 οι διασωληνωμένοι Κορονοϊός: 169 νέα κρούσματα σήμερα στη Δυτική Ελλάδα – Νέο άλμα με 96 στην Αχαΐα Θλίψη στην Πάτρα για το θάνατο της 46χρονης Νίκης Κεπενού – Τη “λύγισε ” ο κορονοϊός

Πλαστά πιστοποιητικά για τον κορονοϊό με 40 ευρώ στον Προμαχώνα (vid)

Πλαστά έγγραφα αρνητικού τεστ για τον κορονοϊού πωλούν επιτήδειοι στα σύνορα του Προμαχώνα.

Όπως μετέδωσε τη Δευτέρα 13/7 σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega οι εντατικοί έλεγχοι οι οποίοι πραγματοποιούνται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.

Τα εν λόγω πιστοποιητικά δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό και είναι αρνητικό. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια των Αρχών δίνουν λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της «βιομηχανίας».

Κάποιος μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια πιστοποιητικά, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους, αλλάζουν τα ονόματα, παραπλανούν τις Αρχές και μπαίνουν στη χώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ