Ο Ανδρέας Γεωργίου θα παίξει στη σειρά «Τόλμη και Γοητεία»

Έτοιμος για το Λος Άντζελες είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα συμμετάσχει στην σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Όπως φαίνεται η συνεργασία του Κύπριου σεναριογράφου και ηθοποιού με την Κάθριν Κέλι Λαγκ, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, αφού πρόκειται να κάνει μία guest εμφάνιση στο πλευρό της Μπρουκ. Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε προσεγγίσει την ηθοποιό μέσω Instagram, όπου της είχε κάνει την πρώτη νύξη για να παίξει στις «8 Λέξεις». Μετά από τις συνομιλίες τους, η Κάθριν Κέλι Λαγκ ήρθε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς.

Στο «Τόλμη και Γοητεία» ο Ανδρέας Γεωργίου
Τώρα ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να παίξει στη δημοφιλή σειρά, «Τόλμη και Γοητεία». Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό». Όπως είπε ο δημοσιογράφος «Εγκαταλείπει προσωρινά τον ΣΚΑΪ, καθώς στο τέλος Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, όπου θα βρεθεί στα στούντιο του CBS και θα κάνει γυρίσματα για την Τόλμη και Γοητεία. Θα μείνει περίπου 10 μέρες και θα κάνει έναν guest ρόλο».

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, για το ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου στο σίριαλ, «Τόλμη και Γοητεία». Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος ηθοποιός από τη χώρα μας, θα συμμετάσχει στη σειρά που στο παρελθόν αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα.

Στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης, πως ο Ανδρέας Γεωργίου σε μερικές ημέρες θα ταξιδέψεις στις ΗΠΑ, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, σε έναν guest ρόλο.

ΣΧΟΛΙΑ