Η Κλέλια Ρενέση με γρατζουνιές στο πρόσωπό της – Τι συνέβη

Η δημοσίευση στα social media

Η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Ιnstagram μια φωτογραφία που είναι γεμάτη με σημάδια από μικρές γρατσουνιές στο πρόσωπό της. Η ίδια, έσπευσε να εξηγήσει με τη λεζάντα κάτω από τη δημοσίευση της, πως «όχι δεν έχω παλέψει με αγριόγατα. Έχω 10 μηνών μωρό κλεισμένο δέκα μέρες στο σπίτι (με κομμένα νυχιά υπόψιν). Αυτά».

«Εύχομαι να μην πληρώσουμε πολύ ακριβά τη βλακεία σας»

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Κλέλια Ρένεση, επηρεασμένη από την τρέχουσα κατάσταση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το σύστημα υγείας που έχουμε στη χώρα μας.

«600 κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα. Μόνο αυτά. Για 10.000.000 ή πόσοι είμαστε. Ο κορονοϊός στέλνει εκεί τις ευπαθείς ομάδες. Κάνε τα μαθηματικά και τότε θα καταλάβεις γιατί έχουν μια ολόκληρη χώρα σε εγκλεισμό. Γιατί είναι και ήταν πάντα όλοι ασόβαροι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις στους πολίτες που «δεν συμμορφώνονται» όταν επί δεκαετίες παίρνεις τα ζεστά τους λεφτουδάκια κάθε μήνα για να προσφέρεις παροχές δημόσιας υγείας και αντ’ αυτού κάνεις φιγούρα.

Παρ’ όλα αυτά μένω και εγώ σπίτι, γιατί δε μου φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης. Αλλά δεν κάνω την πάπια. Μπορεί οι συμπολίτες μου να μην «συμμορφώνονται» όπως λες, αλλά αυτός που δεν συμμορφώθηκε πρώτος είσαι εσύ, που κουνάς το δάχτυλο. Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ότι «έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4.000 κρεβάτια ΜΕΘ στην Ελλάδα. Ζητάμε συγνώμη για την ανετοιμότητα μας, σας παρακαλούμε βοηθήστε όπως μπορείτε να την βγάλουμε καθαρή» κάνετε και μάθημα ηθικής. Αι και εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά τη βλακεία σας. Μένω σπίτι άλλα δεν αποβλακώθηκα κιόλας» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ