Η Καλογρίδη αρνήθηκε να υποδυθεί ρόλο της Ζωής Λάσκαρη [βίντεο]

Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έφερε στη ζωή της μια περαιτέρω δημοσιότητα που στο παρελθόν της δεν είχε δείξει ότι την αναζητά. Πολλά τα σχόλια που έχουν ακουστεί από την πρώτη στιγμή. Για να μην τα τροφοδοτήσει κι άλλο, η Νατάσα Καλογρίδη είπε το πιο σοφό Όχι που έχει πει.

Την επόμενη θεατρική σεζόν θα ανέβει η παράσταση Μαριχουάνα Stop, βασισμένη στην κινηματογραφική επιτυχία του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνιστές της ταινίας που κυκλοφόρησε την δεκαετία του ’70 ήταν η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Χρόνης Εξαρχάκος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Βαγγέλης Σειληνός και αρκετοί ακόμα.

Ο θεατρικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης, που θα στήσει την παράσταση, έψαχνε ένα όνομα που θα κάνει γκελ από το άκουσμα του και μόνο. Γι΄αυτό προφανώς απευθύνθηκε στη Νατάσα Καλογρίδη, ώστε να ενσαρκώσει τον ίδιο ρόλο με τη Ζωή Λάσκαρη.

Η ηθοποιός αντιλήφθηκε και τους σκοπούς πίσω απ΄αυτή την πρόταση, αλλά και το τι θα άκουγε αν αποδεχόταν. Γι΄αυτό αρνήθηκε ευγενικά. Όπως ανέφεραν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έγινε η αποκάλυψη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον τα δύο ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο.

ΣΧΟΛΙΑ