Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
16.5 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΑΕΔ: Με μικρές αλλαγές η Κοινωφελής εργασία 2020, στην τελική ευθεία για τις αιτήσεις ΕΚΠΑ: Ο ρόλος της βιταμίνης D στην αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID-19 Συνεχίζεται η άδεια ειδικού σκοπού,μειωμένο ωράριο για γονείς που έχουν παιδιά σε σχολείο Ανατροπή! Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα στην Ουκρανία Θεοχάρης: Σημαντικό μήνυμα το άνοιγμα του τουρισμού μας Εξετάσεις στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία της Πάτρας Παρέμβαση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Έβρο!Καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και Εθνικού Θεάτρου Απόφαση-σταθμός για την Ε.Ε.-Η Ελλάδα με 32 δισ. η πιο κερδισμένη από το Ταμείο Ανάκαμψης «Κορώνες κοινωνικής αποστασιοποίησης», στη Γερμανία Πάτρα: Να ενταχθούν και οι μερικώς απασχολούμενοι στο Συν – Εργασία

FT: Η Μέι ενημέρωσε μέλη του υπουργικού συμβουλίου ότι η συμφωνία για το Brexit είναι κοντά

FT: Η Μέι ενημέρωσε μέλη του υπουργικού συμβουλίου ότι η συμφωνία για το Brexit είναι κοντά

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ενημέρωσε μέλη του υπουργικού της συμβουλίου σήμερα το βράδυ ότι μια ιστορική συμφωνία για το Brexit είναι κοντά, ανέφεραν οι Financial Times.

Οι υπουργοί που ενημερώθηκαν για τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ δήλωσαν ότι το ζήτημα της Ιρλανδίας, ακανθώδες θέμα των συνομιλιών, βρίσκεται κοντά σε διευθέτηση, τονίζει το δημοσίευμα.

Ένας αξιωματούχος, που συμμετέχει στενά στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, είπε ότι η Μέι δεν συγκαλεί ποτέ το υπουργικό συμβούλιο για να αναφέρει στους υπουργούς πρόσφατες εξελίξεις και ως εκ τούτου «έχω την αίσθηση ότι η συμφωνία πρακτικά έχει ολοκληρωθεί», τόνισε η πηγή αυτή στους FT.

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ